Isnin, April 05, 2010

TAK ADA INTERNET LAGI!

Semalam semua duduk buat kerja lain atau lepak-lepak saja. Tak tahu apa halnya tapi memang tak dapat internet. Kakak kata mungkin juga drive dia tu bermasaalah sebab sebelum tu dia terjatuh kuat juga.

Nak buat macam mana kan. Tak ada siapa pulak yang pandai nak baiki. Kata kawan pulak kalau drive yang rosak, kena dapat yang baru saja.
Ni dah 'lunch break' Bid pun cepat-cepat masuk. Tadi dah 'brunch' jadi tak payah nak pergi makan lagi.
Sekarang Bid nak pergi ziarah-ziarah blog favourite dulu. Nanti tak sempat pulak. Bos akan bising pulak jika dah habis waktu makan masih mengadap komputer buat kerja lain.

6 ulasan:

  1. Salam.
    Hidup ini mmg penuh dengan pelbagai dugaan .. tu baru cuma sikit je, mcm terlanggar bump di jalan tu je!

    BalasPadam
  2. Aslmkm.
    Sabar menghadapi dugaan. Byk lg dugaan yg jauh lbh berat. Kuatkan iman ya.

    BalasPadam
  3. Salam.
    Memang biasa jer tu!

    BalasPadam
  4. Aslmkm.
    Kekadang terkena juga hawar internet :) Sabar je le.

    BalasPadam
  5. Salam perkenalan.
    Saya orang baru. Harap sudi terima sebagai kawan Maya.
    Baru lg utk komen tentang ini .. hehe.

    BalasPadam